dijous, 15 de novembre del 2007

Tiramisú

 

El tiramisú és un pastís elaborat amb capes de pa de pessic sucat en cafè i licor d'ametlles, alternades amb capes d'una barreja d'ous, sucre i mascarpone, que se serveix fred i empolsat amb cacau.

Ingredients:
500 gr de Mascarpone
5 rovells d'ou
100 gr de sucre-moré glacé
1 culleradeta de sucre de vainilla
18 melindros o una base de bescuit genovés
200 gr de cafè
50 gr de cacau en pols sense sucre.
Un pessic de sal

Preparació:
Posem al vas de la THM la papallona i afegim el sucre glacé, els rovells, el mascarpone i el pessic de sal (30 seg, vel. 3) ha de quedar com una crema pastissera suau. Mullem els melindros amb el cafè i anem fent capes de melindros, mascarpone i cacau en pols. Jo n'he fet dues. Servir-ho fred i empolsat amb cacau. Boníssim!!