dilluns, 15 d’octubre del 2007

Bescuit de carbassa

 


Ingredients:
170gr de farina semi-integral
250gr de carbassa
20gr de pell de llimona

140gr de sucre moré
4 ous
1 pessic de sal
2 cullerades de canella en pols
70gr d'oli d'oliva
50gr de panses de Corint
70gr de nous

Preparació:
Afegir la farina i la llevadura al recipient de la THM i programar (30 s, vel.3). Treure-ho i reservar. Abocar el sucre i triturar-lo fins a fer-lo glacé (10 s, vel. màxima). Afegir la pell de la llimona (6s, vel. màxima). Després la carbassa (10 s, vel. 6)ha de quedar com un puré molt fi, sense cap resta de carbassa. Posar la papallona i afegir els ous (6 min, vel.4)

Treure la papallona i posar el pessic de sal, la canella i l'oli (10s, vel.4) Finalment incorporar la farina (3s, vel.4). Abocar la mescla dins d'un motlle per fer pastissos (silicona, antiadherent...) i decorar amb les nous i les panses. Les panses s'han de remullar prèviament amb brandi o aigua. El posem al forn a 170ºC, durant 30 minuts aproximadament.

La base d'aquesta recepta és del llibre de la Cristina Galiano. He introduït canvis amb els tipus i quantatitats dels d'ingredients. És un bescuit boníssim amb una textura i sabor originals (gust de canella, carbassa, llimona...)

Aquesta recepta l'he tret del llibre:
Galiano, Cristina. Mis mejores recetas con Thermomix. Madrid: Espasa Calpe, 2006