dilluns, 8 d’octubre del 2007

Galetes cruixents de sèsam i lli

 


Ingredients (per a 30 galetes aproximadament):
1 ou
110gr sucre moré glacé
150gr farina semi integral
100gr de farina de castanyes
½ sobre de llevadura
125gr mantega
2 cullerades de sèsam torrat
1 cullerada de llavors de lli


Preparació:
Mesclar les farines i la llevadura al recipient de la THM i programar (30seg, vel.3). Treure i reservar. Posar la papallona a la THM i afegir l'ou i el sucre (3 m. vel 3½). Treure la papallona i incorpora la mantega (15s. vel.3) Finalment, afegir les farines, la llevadura, el sèsam torrat i les llavors de lli (30s. Vel.3)

Embolicar la pasta en paper de film i deixar-la reposar una hora a la nevera. Estirar i donar forma. Coure-les al forn 20 minuts a 180º. És pot fer sense Thermomix. Només cal afegir els ingredients en el mateix ordre. Són molt senzilles de fer i el resultat és excel·lent.