dilluns, 4 de juny del 2007

Milfulls de crema i nata

 


Ingredients: (per 4 persones)
Pasta de full
300gr de nata per a muntar
40gr de sucre

Crema:
1 rovell d'ou
1 ou
300gr de llet
50gr de sucre
15gr de maizena
1 vaina de vainilla oberta


Preparació:
Estirar i tallar la pasta de full en tres rectangles de la mateixa mida. Precalentar el forn a 200ºC i coure la pasta de full durant 10 minuts. Donar-li la volta i coure tres minuts més.
Muntar la nata a la THM (posar la papallona, 2 min, vel. 3) Si la nata encara no està al punt just programar uns minuts més. Un minut abans d'acabar afegir el sucre glacé.
Rentar molt bé el recipient de la THM i afegir tots els ingredients de la crema (7min, temp. 90ºC vel. 1½). Un cop feta deixar-la refredar a la nevera.
Agafar els rectangles de pasta de full i alternar una capa de crema i una capa de pasta de full, una capa de nata i una capa de pasta de full. Decorar amb sucre glacé. Boníssim!!