dissabte, 22 de setembre del 2007

Galetes de blat sarraí

 


Ingredients (per a 38 galetes aproximadament):
1 ou
110gr sucre moré glacé
150gr farina semi integral
100gr farina de blat sarraí
½ sobre de llevadura
125gr mantega


Preparació:
Mesclar les farines i la llevadura al recipient de la THM i programar (30seg, vel.3). Treure i reservar. Posar la papallona a la THM i afegir l'ou i el sucre (6 m. vel 3½). Treure la papallona i incorpora la mantega (15s. vel.3) Finalment, afegir les farines i la llevadura (30s. vel.3)

Donar a la pasta forma de rul·lo, embolicar-la en paper de film i deixar-la reposar una hora a la nevera. Estirar i donar forma o tallar en rondaxes. Coure-les al forn 20 minuts a 180º. Utilitzo molt la farina de blat sarraí per fer creps salades i tenia moltes ganes de provar de fer galetes amb aquesta farina. Són realment bones.